3.3.2012

KoolAid-paja

Okoilun merkeissä tuli kaivettua vanhat koolaid-pussit esiin ja vähän värjäiltyä. Ja nyt testaan lankoja virkkaukseen. Hyvältä näyttää :)
1 kommentti:

  1. Tuota mehujauheella värjäystä en ole koskaan tehnyt edes uteliaisuus mielessä, sillä joten yököttää, että toiset juo mehuna ja toiset värjää villaa. Tämä on minun kankeuttani. Mutta siihen lankakeskusteluun mitä olemme käyneet. Mainitsemasi pieni kehräämö tuntuu mielenkiintoiselta, etenkin jos olis omaa villaa. Ottavat nimittäin aika pieniäkin eriä kehrättäväksi. Mitä enemmän tätä lanka asiaa mietin, niin Virtain villa tuntuu parhaimmalta. Minulla olleen koelangan olen käyttänyt ja laitan neulaamisistani jutun vielä tämän viikonlopun aikana. Lankahan oli pesemätöntä ja se tuntui ihanan rasvaiselta käsissä ja sitten kun pesin kintaat valmiina niistä tuli unelman pehmeät. Hämeenlinnasta varmaan saisit myös Walma-lankoja vankilan myymälästä. Ei tex-numeroa, mutta Pirtillä ne on kehrätty ja ihan puhdasta suomenlammasta, eikä niissäkään ole paha hinta.Pelso kehräyttää myös kaksisäikeistä ja hahtuvaa ja kokemuksesta tiedän, että vankilan myymäläsä pitää olla tiukkana ja vaatia. He pystyvät tilaamaan lankaa, kunhan asiakas vain osaa vaatia.Lanka-asiantuntemusta myymälähenkilökunnalla ei ole tippaakaan. Tästä pääsy Virtain villaan http://www.virtainvilla.fi/tuotteet.html ja tästä Pelson vankilaan: http://www.rikosseuraamus.fi/27815.htm
    Nyt en löytänyt Hämeenlinnasta vankilan myymälää. Jokelassa ainakin on. Paikan päältä löydät varmaan parhaiten jos myymälä löytyy ja Walmaan haluat tutustua. Varmasti lähettävät Pelsoltakin, ainakin sinne voi soittaa ja kysyä mistä sais. Lanka on täysin puhdasta, sillä Pelsolla on suomen lampaan geenipankki.

    VastaaPoista