19.2.2012

Keltaista ja pinkkiä

Hei vaan kaikille jotka tänne vielä sattuu eksymään! Blogi on viettänyt hiljaiseloa ja viettää varmasti jatkossakin, pohdin sen muuttamista jonkinlaiseksi sivustoksi, jossa säännöllinen päivittyminen ei olisi niin tärkeää, katsotaan nyt.

ömmö 029

Pidin maanantaina englannin tunneilla “messupöytää” kasvivärjäyksestä. Esimerkkiohjeena minulla oli sipulinkuorilla värjääminen ja värjäsinkin mallivyyhdin edellisenä viikonloppuna, mutta koska se oli vielä aivan kostea maanantaiaamuna, niin joutui jäämään kotiin. Ihana leijonankeltainen (eikö tuo sellainen ole?) tuli langasta. 100g 7veikkaa, 90g sipulinkuoria. Lanka oli etukäteen puretettua alunalla ja viinikivellä.

Englannin tuntien messuilla lankani saivat kiitettävästi huomiota, ihastusta herätti varsinkin kokenillilla värjätyt langat (kts, edellinen postaus) mutta myös inhotusta kun kerroin millä ihana väri on saatu aikaan :D

Ystävänpäivälahjaksi saatu kannellinen kissakuppi on täällä ehdottomasti tarpeellinen! Ikkunoista ja parvekkeen ovesta vetää niin että ilman kahta pitkähihaista ja villasukkia ei oikein pärjää, mittari näyttää kyllä pöydällä +21 mutta lattialla +16 saisi jo kevät tulla!

ömmö 007 ömmö 005

Pitkästä aikaa on myös syntynyt jotain valmista neulottua! Säärystimet tanssitunnille Novita Crystalista. Minulla oli selkeä visio, että haluan tanssitunnille vaaleanpunaiset säärystimet ja kaupassa lankahyllyä katsellessa ihana pehmoinen, paksu ja kimalteleva Crystal oli täydellinen lanka projektiin! Valmista tuli nopeasti, joustinta palmikoilla höystettynä, vähän levennyksiä yläreunaan. Vähän tuli liian paksut mihinkään muuhun käyttöön ja tanssiessakin tuppaavat valua kantapään alle aiheuttaen liukastuminvaaran, eli voi olla että menevät purkuun ja saavat uuden elämän, mutta onhan ne silti todella ihqt!

Loppuun vielä teemaan sopien linkki luokkaverini Piiperon kuvakollaasiin meidän teoriatunnilta Ohjaustoiminnan kätevät kädet Allekirjoittaneenkin kädet siellä mukana, arvaatko mitkä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti